O PODJETJU

Smo družinsko podjetjem, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo tekstilnih izdelkov. Predvsem izdelujemo otroško posteljnino, standardno in po željah naročnika. Izdelujemo tudi klasično posteljnino in posteljnino posebnih dimenzij. Drugi del proizvodnje je izdelava oblačila po meri ( večerne obleke,poročne obleke,...) in poravila oblačil ( krajšanje, ožanje, širjenje, menjave zadrg,...) ter VEZENJE

Naše artikle lahko kupite tudi kjerkoli v Sloveniji, izdelke znamke PUHEK v trgovinah KRTEK, izdelke znamke STUDIO M pa v BABY CENTRIH.

Posteljnino izdelujemo iz zelo kvalitetnega 100% bombaža, barvanega z reakcijskimi barvili, polnila pa so termofili (100% poliester) in silikonizirana vlakna.
Za vse izdelke Vam jamčimo kakovost sicer Vam jih zamenjamo.

Vsi artikli so izdelani v SLOVENIJI.

VSI IZDELKI SO PRALNI NA 40°C

KJE NAS NAJDET

Najdete nas na Dobrovi 20. Če greste po primorski AC na izvoz Brezovica (prvi iz LJ proti KP),naravnost skozi križišče smer Dobrova, Polhov gradec, Horjul približno 3 km. V T križišču zavijete levo, smer Polhov gradec, prav tako se držite smeri v krožnem križišču. Po 700 m pri odcepu za Šentvid oziroma transformatorski postaji zavijete levo, na vrhu klanca pa desno okoli škarpe. Na razcepu greste rahlo levo nad vrtom z žičnato ograjo, po 100 m boste pri nas.

Pred obiskom nas prosimo pokličite, da bomo zagotovo v delavnici.